dimarts, 31 de maig del 2016

Cap de setmana a full

Ja s'acosten les dates per els dos gran reptes (Transcatalunya i PDF non stop) del Jose, Obi i Oscar. Degut a això, toca fer la darrera apretada al entreno.

Divendres. Huertecillos i autopista.
Tresorer i presi amb les bicis de carretera enfilen tot seguint un track dels "huertecillos"....a partir d'ara, "huertecillos dels collons". Fins St. Boi, sense gaires problemes però un cop allà....semblava el triangle de les Bermudes. Amunt, avall, dreta, esquerra.....el Pep, "estas de conya"? altre cop per aqui?....fins que no se molt bé com.......vinga, estem en una autopista. Seguim fins la seguent sortida passant zona de radar (en seriu) i mentre algun que altre camió ens pitava.
Als huertecillos dels collons, molt xulo. Sense transit i rodant tranquilets.

Dissabte. Trialeres i tranquils pels collons 2.
* EQUIP 1
Masgri : fem sortideta molt xula? divertida, fàcil i ràpida.
Obi : segur? que tu ets molt malparit i em lies
Masgri : si, si.....jo no sóc com el Joan.
Doncs de nou a les Bermudes.....cony de Masgrau no es trobava ni el seu melic. Per aqui, per allà, aqui, aqui.....a no, és més amunt....tornem al començament fins que va llepar amb una caiguda de lerdo.
(NOTA : es va aixecar com un conill mentre deia......cabró no em facis fotos)
(NOTA 2 : aqui estava buscant el camí....quina paciència)
* EQUIP 2
Oscar "nomeesfuerzo" i Jose "torna a fumar de nou que em tens cansat" van decidir fer MOLINS-MANRESA-MOLINS.
Resum : 166km amb la BTT i 13h desde la sortida.-----> QUINS CRACKS.

Diumenge. Carretera i manta
Aqui van repetir una de carretera del any passat. Montserrat, Marganell, Rellinars.....122km i 1.800m+
Richard "lopeordelmundo", Jordi "maquinote", Masgrau "perdut" i Obi "yeah" van ser els protagonistes. Bé, el més protagonista va ser el iaio que Fred Aster va tirar a terra. Va notar el alè del home gran i sense pensar-s'ho RICHARD el va tancar, AFILADOR i a pendre pel cul...MIRA QUE ÉS MAL PARIT !!!!

Pau fins a Monistrol i allà es va desfermar tota la mala llet. Jordi es posa a tirar, Masgri dubta i Obi olora sang (RIC no sé on cony estava....lluny però hi era....yeah 2). El presi es posa al capdavant i comença a cobrar-se deutes amb PEPE (el qual el va rebentar fa un any). Bon ritme fins al Monestir tot i que més degut al pànic dels autobusos que no pas al estat de forma.
Esmorzar de rigor i de nou a fer kms.....més o menys pq bufava aire/vent que dificultava seguir recte. La segona ascensió a Rellinars va posar-ho tot al seu lloc. Jordi "noestaenforma...juas" en primera posició. Obi i Masgri al darrera........i Ric més lluny pq havia vist una colla de iaios que el feien dubtar si esperar-los i fotre'ls tots a terra o bé seguir-nos....molt MALPARIT.

A tot això, Joan "test man" continua amb els seus test.....hasta el infinito i mas alla.. Pep "pagafantas", doncs això......hasta el infinito i mas alla. Sito "informàtic amb algun amic" fent la llarga de la Ecològica en 2h58m....un altre CRACK. I la resta, criant panxa o sotmesos a les seves dones.

PIT I COLLONS
SEMPRE AMB NOSALTRES !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada