dimarts, 17 d’octubre del 2017

MOB'17 - Marruecos on Bike

5 bikers i un objectiu, FINISHERS.
1 Pais : MARROC
1 Cursa : MOB (Marruecos on bike 2017)
1 nom d'equip : PIT I COLLONS   TT (Tullidos TEAM).

Vam sortir com a Pit i Collons i vam acabar fets un nyap....tripleojete (Richard), Miroalterra (Obi), Dopingman (Juanma), Sperman (Oscar) i Pillwoman (Núria) formavem part del TT.
Com diria el Rick, en acabar no "dabamos ni asco"......erem una UVI mòbil. Els zombies The walking Dead tenen més salud que nosaltres.
 El resum és : 2 dies al Atlas i 3 de pedres, sorra i practicament sense desnivell. Calor infinita i molt bon rotllo amb la majoria de participants (excepte pantis i gordaco xungo). Nosaltres amb objectius molt clars i definits : arribar abans que l'avi, el gordo i la darrera noia. Podem dir amb orgull que vam assolir 2 de 3....el gordo malparit se'ns va escapar. Això aplica al Richard, Juanma i Obi ja que els altres dos anàven tots esverats cada un amb els seu propi objectiu : Núria el mallot groc (que si, que si.....no vulguis enganyar-nos) i Oscar a veure si....pues eso....allò....el de sempre....l'únic que hi ha després del futbol......i cap dels dos ho van aconseguir.
Ha estat una experiència brutal on ha sorgit el millor de cada un de nosaltres per tal de riure'ns d'animar al Ricky que anava fet un cromo. Hores i hores d'esperar-lo de camí plegats tot intentant evitar nens yijadistes que ens perseguien amb vehicles hostils...mentre els GPS del Obi i del Richard no paraven de pitar : NO SE DETECTA MOVIMIENTO.
Un país extremadament pobre però on la canalla sempre van amb el somriure a la cara (molt han d'apendre els nostres nanos) -> llicència literària i seriosa, perdó no ho faré mes.
 Després de 5 dures etapes, 460km i més de 4.000m+ de desnivell vam acabar tots la CURSA...
SOM LA OSTIA....TULLIDOS però la ostia.
Gràcies Núria, Juanma, Oscar i Richard per acompanyar-me en aquesta aventura/bogeria. M'escalfo molt ràpid (cony de rockiluco) i gràcies a amics com vosaltres puc fer realitat tots aquests reptes.....

Això també va per Emilio, Marcel i Jose Luis que estan presents en totes i cada una de les pedalades que donem (NOTA : els troços caminant també).

PIT I COLLONS !!!
SEMPRE AMB NOSALTRES !!!

NOTA : i nosaltres que pensàvem que era muda.....


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada