dimarts, 9 d’abril del 2013

Tracks de Mallorca - Finishers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

El parell de Cérvols més pendons i els únics que entrenen de la colla (els altres pedalen igual o més ràpid però cap entrena....I UNA LECHE) han acabat la TRACKS DE MALLORCA en 4 etapes.

Amb sortida a Palma la dificultat en quan a quilòmetres i desnivell ha anat avançant durant els tres primers dies (temps efectiu pedalant de 5h30-6h30 i 7h30m) essent la etapa reina la que anava de Deià fins a Andratx.





La sortida de Palma, entre polígons i molts cotxes els van acostar poc a poc fins a l'ascenció al Monestir de Lluc. Durant els primers 20km van estar acompanyats per l'Andreu (quin collons de friki de la BTT). Aquest crack té 5 BTT's...rígida, doble, triple i vés tu a saber (i a sobre té parella, quines feres aquests de les illes).

El resum de la volta, complicat. Vistes magnífiques. Pedres per tot arreu (pedres de la mida de pilotes de fútbol). Massa asfalt (Mallorca té molt de terreny privat que no poden traspassar i els enllaços és fan per carreteres secundaries). Tercera etapa increible...del km 15 al 50 un orgasme bttru. Hotel a Andratx d'aquelles per anar amb la DONA d'un altre (apreteu el cul per arrivar abans de les 19h, que és quan tanca el SPA). Zona termal al complex esportiu a l'arrivada espatarrant. Seguiment i atenció de luxe per part del Fèlix (ojo que està com un llum) i del Jordi (aquest està com dos de llums)...... en definitiva, vam tornar prou contents de l'experiència a Ses Illes.

Amb aquesta ruta, la colla dels Cérvols ja tenim al CV les seguents voltes en varis dies :

* Pedals de Foc
* Pedals d'Occitania
* Bi6000
* Epic Trail
* Cerdanya 360
* VMC (Volta Massís Canigó)
* Tracks del Diable
* Tena Xtrem Pro
* Tracks de Mallorca

FOTOS .... aquí !!!!

2 comentaris:

  1. Si haguèssiu de valorar les rutes que heu fet i ja havent fet Pedals de foc i Occitània. Quina triarieu per fer?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola María,
      Depen molt del que t'agrada. Vistes? Corriols? Grans montanyes? Pistes amples per rodar? Freeride?.
      Per paissatges, per mi sense dubtes la TENA XTREM PRO. Atenció, és una ruta molt particular ja que hi ha estones llargues amb la bici a coll i molta baixada camp a través però el paissatge és brutal.
      Per corriols, també sense dubtar la Tracks del diable. Infinit número de corriols. És una ruta molt lenta però per gaudir-ne molt.
      Grans montanyes...aqui toca la Epic trail. El pujadot fins Cerler d'aquells que fan època i la baixada.....impressionant.

      Elimina