dimarts, 7 de juliol del 2015

PDF nonstop..... sense carajillo.

De tot s'aprèn.... i aquest cap de setmana hem vist que els Cérvols no podem participar al Campionat d'Espanya.

Anem a pams.

220km i 6.200m de desnivell +...... I SENSE UN TRIST CIGALÓ? NI ORUJO? NI TAN SOLS CAVA? Va home va....ja veig que vam errar al entrenament.

Els actors principals :
* Jaume "la bestia parda de Vallirana". Objectiu : 13h
* Jordi "el tapadillo". Objectiu : acabar
* Masgri "el mulo de Molins". Objectiu : estar a casa abans de les 14h (...dona....ejem)
* Oscar "22, 22, 22". Objectiu : no esforçar-se de cap manera?
* Sito "el estressat". Objectiu : tocar els collons permanentment (...bon rollito....eh?)
* Obi "el pacient". Objectiu : aconseguir que EDU i PEP pedalin de nou (...més fàcil que fer un trio)
* Inma "la dulce?".....mala llet que gasta la condenada (Gràcies per recollir-nos....muacks)
* Africa "noesticquietanidormint".... qui la va parir......no para ni un segon.....hahahaha.



Com que els Cérvols no som normals (no Siscu...tu menys que ningú)...va i resulta que ens hem apuntat al Campionat d'Espanya (per això vam fer boicot i no vam acabar cap dels 4).
 Sortida puntual a les 5h....totalment de nit i en pujada. De Vielha fins al Tunel es van fer fàcils....túnel de 5kms (collons quin fred que feia) amb Masgri i Obi amagats darrera d'en Jordi (anava fi). Baixada ràpida per carretera i d'aqui ja ens endinsem a la natura. Foscor, pedres, rierol, baixada ràpida..... cop de pedra i al Obi li salta la cadena....que cony passa? (no puc escriure les putes paraulotes que vaig dir). Revisió ràpida i la cadena no entra...eing....km20 i aixi. S'ha trencat un troç de dent del plat i s'ha creat una "rebaba". Apa, com els pica-pedra....a cops de roc a veure si s'adreça algo. Després d'uns minuts on no paren de pasar corredors, aparèixen Oscar i Sito...menys mal. Amb les estenalles del Oscar (gràcies crack) s'aconsegueix arreglar el monoplat i rependre la marxa. En aquest moment ja anem dels últims....encara queda temps.
 Fins Vilaller, ritme macu si no fos que cada cop que l'Oscar es posa a guiar s'equivoca (que eres del Madrid ostia...déjalo ya). Al primer control, ni rastre dels dos del davant....fins al control de Gotarta on Masgri espera als 3 Cérvols endarrerits mentre Jordi comença aventura en solitari.
 Coll Sant Salvador,Peranea, .....buuuuuuuuuuufff....patir, patir i patir. Entremig d'això, castanyot d'Oscareti al entrar a un corriol. Obi li proporciona calmant (una pastilla...no un petonet a la galta DE LA CARA) i a seguir que queda molt.
 PUNT CLAU : Coll de l'OLI......JODER, COLLONS, CAGUM TOT.....per definir-ho com cal.
És una pujada amb la seva baixada amb gran part no ciclables i amb 70km a les cames, un patiment.

En aquest punt és on Obi li proposa Sito tirar endavant ja que no surten el números per arribar a Espot abans de les 19h (hora de tall). Abandonen als altres dos i mentre un camina tota la baixada (Obi) l'altre (SITO) desaparèix fent saltironts com una DAINA. Al final de tot, 4km de carretera fins a ESPUI. El saltarin ja ni salta ni canta ni diu ni fava.....pollo frito està de nou entre nosaltres. El Presi el va esperant però això té molt mala pinta. A Espui....SORPRESA. Africa, Inma i Pep ens esperen sota un pont...................GRÀAAAAAACIES, ens calia una mica d'ànims.
 Un got de macarrons....un segon i ja de nou preparats per sortir....bé.....sols Obi.....Sito assegut a terra i que no ho veu clar. Arrenquen ambdos i després de pocs metres :
* Sito : tu fes, jo ja pujo al meu ritme
* Obi : ok... (nota mental : no hauré pujat btt i el cabró ja haurà girat)
Resultat : Pollo Frito 1 - Sito 0
Doncs ja tenim al "presi" pujant el Triador (12km amb 1.000m desnivell) a les 15:30h....amb "certa calor" (OSTIA PUTA QUINA CALOR FEIA....això també val uns tacuuuuuus). Amunt, més amunt fins que es troba un motivat....
* Motivat : tu vas a or, oi?
* Presi frito : jo no sé on vaig....tinc calor i vull un gelat
.....per no fer-ho més llarg......a partir del Cim del Triador una contrarellotge.....on finalment va perdre. Eliminat per no arribar abans de les 19:00 i eren les 19:04.  142km i 4.200m...prou bé.

Ja sols quedava gaudir d'un bon sopar.....mentre Jordi feia camí per ser finisher.
FELICITATS JORDI : és molt gran el que vas fer.
FELICITATS CÉRVOLS : sols per intentar-ho ja té tot el mèrit.

Reflexió que vull compartir amb la resta.
Personalment he quedat mica decebut pq tenia claríssim a qui li volia dedicar, molt clar. Van estar 14 hores molt intenses amb records molt frescos de la ruta que vam fer el 2008. El punt després del tunel on ens vam fer la foto...tots acollonits. El Coll de l'Oli amb Marcel fent el boig baixant per on no podiem ni a peu. El baixant d'aigua on estava amb el Kim amb ganes de pixar i sense poder. L'Abeurador del camí de l'Aigua on vam agafar aigua i de poc també varies enfermetats. L'altre abeurador entre Cim Triador i Portella blanca on uns quants van apartar els caballs per tal d'agafar aigua que estaven bevent. La nit a Montgarri.....com roncaven els cabrons..... allo va ser una aventura.
I com les espines clavades s'han de treure, veure'm que passa d'aqui a un any.

FOTOS AQUI

SEMPRE AMB NOSALTRES !!!!
PIT I COLLONS !!!!!

1 comentari:

  1. El sol fet d'haver-ho intentat, ja és una autentica passada. Felicitar-vos als 4 i comentar que estic segur que no l'has acabat per 4 minuts!!!!
    El dissabte, com tots, estava pendent del mòbil per seguir vostra gran gesta, durant tot el dia em venia al cap el mateix que ens passa a tots quan ens pugem a la bici.
    Tot va començar en aquella gran aventura de 4 dies, també tinc els mateixos records, el Coll d'Oli amb aquella calor, la pujada al Triador que vaig fer amb el Marcel obrint la Senyera en el cim, la nit de Sant Juan en Montgarri………
    SEMPRE AMB NOSALTRES !!!!
    PIT I COLLONS !!!!!

    ResponElimina