dimarts, 9 de febrer del 2016

Benvinguts....o no.

Aprofitant la FIRA, vam realitzar els fitxatges d'hivern per els Cérvols. 2 joves promeses amb cara de malparits però que com a mínim fan rejovenir aquesta colla de iaios.

Àngel "espaNYol al quadrat".
Un paio que tot i ser un "sumiso", del espaNYol i amb sentiments patriotics sembla bona persona. Per el moment, va més ràpid nadant que no pas pedalant. Baixa més lent que les iaies per les escaletes del mercat.....PERÒ tot està per arribar. La seva joventud és la base de la seva estratègia. S'esperarà uns 20-25 anys que la resta en tindrem 70 per tal del matxacar-nos.....LERDO QUE ERES UN LERDO.

Richard "surto amb el sogre i em pico amb les ombres i tot".
És una barreja entre el Fred Aster (aquell que sortia ballant), Chiquito de la Calzada i Terminator. No deixa res en peus. És un descender picatore boca-xancla....ja n'apendrà, no patiu. Tot just està en la fase de deixar els bolquers i en 4 dies ja podrà venir amb els "grans". A la Pedals de Foc li farem el bateig.......saps el negre pollon del whatsapp? Doncs és un "mariquita" al nostre costat.

BENVINGUTS...no apendreu rès però riure i beure ho podeu tenir segur.

Pit i collons !!!!!!
Sempre amb nosaltres !!!!!!

NOTA : Àngel....espero que tu aprenguis abans a anar amb la btt que no pas el ApaNYó a la Champions. 3 anys? HAHAHAHAHAHAHAHA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada