dilluns, 14 de març del 2016

TOTS A LA TAULA !!!!!!!

Els Cérvols, com a organització bareto-musical amb ànim de lucre i dolors varis.....tenim una jerarquia. Davant la desorganització a la calçollastrada, el Tresorer (Pep) va agafar les regnes i amb un espectacular i aplostofant crit : TOTS A LA TAULA.......ningú li va fotre cas.
 
Vam gaudir d'uns calçots perfectament graellats (gràcies Pajaritu cabró), d'un pollastre al punt, d'un cava Fairy (gràcies Xavi...no l'embrutis més home, que està bo sol), salsa calçots brutal (gràcies "aguela") i sobretot remarcar la supervissió del ratatouilli dels fogonets de camping (mb Rogelio).
El paio es va passar tota l'estona movent la cadira d'una banda a l'altra.
A mida que venien més Cérvols, alló agafava forma de geriàtric; no un qualsevol....un de gent quasi terminal. De fet, era com un geriàtric plè de zombies de The Walking Dead (alguns zombies estan millor de salut que aquesta colla de iaios)
També vam tenir la secció xunga, on hi havia les xungues rajant de tot i tothom. Eva, Salo, Noe i Inma on de tan en tan s'afegien Paula i Aina (la sucessió està assegurada).....quina salivera que feien en busca de víctimes.
Ja per últim fer esment als dos cadells tenga pajilleros sumisos (un inclús té la btt al balcó....passa a planxar ja). Amb aquest parell podem estar tranquils, son dignes de ser Cérvols. No hi ha cosa més malparida (si Joan, pitjor que tu) a la capa de la terra.

Va ser tan espectacular la calçotada que finalment l'Àngel i l'Edu van sortir del armari tot fent una demostració del que realment senten a crit de IN, INDE, INDEPENDENCIA !!!!
Cérvols i respectives que ens aguanten.......SOU MOLT BONA GENT !!!!
Pit i collons.
Sempre amb nosaltres.

FOTOS AQUI



1 comentari: